Samtaletjenester

”Forestill deg et menneske, som lytter, ikke kun til dine ord, men også til det som ligger bak dem.
Som lytter til det du uttrykker imellom linjene.
Som fornemmer nyansene i din stemme, i dine følelser, i din energi.
Som er opptatt av å ta imot alt hva du uttrykker.

Et menneske, som lytter til det beste i deg, også når du ikke hører det i deg selv.”
(kilde: Laura Whitworth)

Energi og Balanse AS tilbyr en rekke ulike coaching tjenester.

Jeg arbeider prosessrettet, og legger opp tilnærmingen etter dine behov.
Klikk deg inn på de ulike coaching tjenestene for å lese mer, og ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål.

Personlig coaching

Personlig coaching er et virkningsfullt partnerskap som kan hjelpe deg i å løse dine problemer, realisere dine ønsker og få mer kvalitet i ditt liv. Det er en vei til å gjenoppdage din styrke og dine mangfoldige ressurser.

Livscoaching

Livscoaching baserer seg på ett team samarbeid hvor du og din coach arbeider sammen for å finne ut hva du VIRKELIG ønsker deg – det som du driver mot, men som tilsynelatende er vanskelig å nå.

Karrierecoaching

Karrierecoaching vil hjelpe deg å avgjøre hvor du står og hvor veien går videre. I samarbeid med din coach vil du kunne oppnå mer, raskere. I tilegg vil du kunne avdekke dine styrker og svakheter slik at fokuset kan rettes dit det behøves mest.

Parcoaching

Parcoaching er for dem som ønsker å få et bedre forhold enn de allerede har. Dette kan man oppnå gjennom dypere forståelse av den annen part, og ved å ta i bruk ressurser og verktøy som kan bidra til å opprettholde og utvikle et sunt og lykkelig parforhold.

Krisehåndtering

Livet er langt og hendelsene mange, og vi kan ikke unngå at vi utsettes for store fysiske eller psykiske påkjenninger til tider. Støtte, omsorg, informasjon og kunnskap om vanlige følelsesmessige reaksjoner etter store påkjenninger, kan gi oss et bedre grunnlag for å hjelpe oss selv og andre.

Fryktmestring

Ved å bryte ned de hendelsene og tankene som ligger bak frykten kan vi ufarliggjøre den og i mange tilfeller fullstendig kvitte oss med den, på sikt.
Frykt er en skapt tilstand som vi ikke er født med. Ved å identifisere og bearbeide de triggerene som vi har, gjør vi hverdagen lettere å gladere.