Parcoaching

Ta utgangspunkt i det forholdet du allerede er i, og gjør det til forholdet du ønsker deg!

Kunne du tenke deg å lære de enkle hemmelighetene bak et lykkelig ekteskap?
Få vite hvordan du kan unngå de viktigste skilsmisse /separasjons fremkallerne?
Bruke konflikter til å utvikle og gjøre ditt forhold enda bedre?
Oppleve mere lidenskap, spenning og moro sammen?

Gode forhold er sunt. Mennesker som lever i forhold der de opplever støtte og kjærlighet er lykkligere, mer tilfredse med livet og har bedre helse både mentalt og fysisk enn mennesker som ikke lever i slike forhold.De fleste av oss ønsker stabile og langsiktige forhold, men alle statistikker viser oss at dette er vanskelig å få til. Nesten annenhvert ekteskap ender i skilsmisse, og enda flere brudd finner sted mellom par som lever i samboerforhold. Nyere forskningsresultater fra Penn State University beviser og konkluderer med at våre frustrasjoner, angst og irritasjoner hjemme også påvirker oss sterkt i vår jobb situasjon.

Vi starter alle med en sterk tro på kjærlighetens makt, og med gode intensjoner når vi går inn i et nytt forhold. Vi ønsker det beste for forholdet og vår partner. Allikevel vil de fleste par, til og med de som lever i lykkelige sunne forhold, på et eller annen tidspunkt oppleve at de havner i usunne mønstre. Dette kan komme til uttrykk ved at de sier ting de ikke mente, føler seg oppgitt, frustrert eller forvirret.

Årsaken til dette kan være forandring, mennesker forandrer seg, situasjoner og følelser forandrer seg. Dette er naturlig, og vi trenger evnen til å forholde oss til disse forandringene som opptrer underveis. Dette er noe som kan læres i form av å utvikle ferdigheter/evner og atferd. Slik kunnskap hjelper oss med å håndtere uenighet og konflikt, integrerer og bidrar til at vi tilpasser oss forandringerer, og hjelper oss til å gi kjærlighet, nærhet og å vise takknemlighet. Par kan avlære atferd som ødelegger kjærligheten og leder til skilsmisser, og erstatte denne adferden med adferd som holder kjærligheten varm. Dette trenger ikke å være traumatisk eller ubehagelig. Det kan være morsomt! Parcoaching er en investering, en investering som langt overstiger det det koster i tid, penger og anstrengelser.Du vil oppleve effektene umiddelbart, og lure på hvorfor du ventet så lenge med å benytte parcoaching.

Hva er parcoaching?

Du som lever i et parforhold kan enten velge individ-coaching, der du er den som gjennomfører samtalene med coachen, eller vi prater sammen alle tre. Vi kan diskutere konkrete utfordringer eller en spesiell sak som er viktig for dere. Vi kan benytte ulike verktøy for å lære viktige kommunikasjonsferdigheter, og få tilgang til nye verktøy og metoder som kan hjelpe begge parter med å oppnå det de ønsker og trenger i forholdet.

Du kan lære å

  • Bruke konflikt på en positiv måte
  • Bryte sirkelen der den ene part kritiserer og den andre lukker seg
  • Lære å sette pris på forskjellene dere imellom
  • Finne en trygg og kjærlig måte når du vil be den annen part om en annen handling
  • Få en påminnelse om det som gjorde at dere kom sammen i starten
  • Tenne lidenskapen igjen
  • Hjelpe din partner med å høre deg og forstå deg
  • Lære mere om din egen lykke og livs-visjon
  • Oppleve glede og spenning i ditt eget liv
  • Og mye, mye mer…

For par i et fast forhold som ønsker å få et mer tilfredsstillende forhold, kan Pacoaching gi dere muligheten til å forstå hverandre bedre, forbedre kommunikasjonen mellom dere og bidra til at dere lettere løser konflikter.

For par som lever i forhold som allerede er meget tilfredsstillende, kan Parcoaching hjelpe dere med å ta steget fra det gode til det fantastiske, bidra til dypere intimitet og utdype forbindelsen mer enn du trodde var mulig.