Om meg

Velkommen

Jeg startet dette firmaet i 2014 for å tilby utvikling av din merkevare på nett, hjemmsider og web-hotell.

Hvem er jeg?

Øyvind Teistevoll Krage.
Jeg er bosatt på Jessheim.
Jeg har over 20-års erfaring fra IT-bransjen i Norsk petroleumsindustri.

I 2014 etablerte jeg Energi og Balanse AS, for å bistå firmaer frem til sine mål om tilpasset tilstedeværelse på nett.

Min målsetting

Jeg ønsker å bringe tilbake den personlige kontakten i utførelsen av tjenester. I en verden som fremstår som svært upersonlig ønsker jeg å fokusere på det beste i mennesket og måten vi samhandler på.
Jeg mener at alle burde ha mulighet til å nå ut til folk med det de ønsker å formidle, uten at det skal være en stor terskel for dette – hverken økonomisk eller praktisk.

Hva jeg tilbyr

Jeg skaper et trygt og avslappet rom for samtaler og problemløsning i fellesskap.
Gjennom personlig oppfølging og god kommunikasjon finner vi frem til løsninger som er ideelle for deg og dine behov.
Kanskje bærer du på en ide – men har utsatt det å realisere den?
Ta kontakt med meg så vil vi finne den beste veien frem mot å virkeliggjøre din drøm!

Målsetning

Svært mange har fått merke effekten av å være tilstede på nett og kunne tilby nettbaserte tjenester, spesielt de siste årene.
Flere og flere benytter seg av nettbaserte tjenester som nettbutikk, live-sendinger, lukkede sosiale nettverk med mer for å tilrettelegge for en trygg og god opplevelse for sine kunder.
Energi og Balanse AS ønsker at flere skal kunne nyttiggjøre seg av de muligheter som nettbasert tilstedeværelse kan tilby, og at det er enkelt og forståelig å ta i bruk og vedlikeholde.
Jeg ønsker å være en fleksibel og ansvarsfull partner i arbeidet med å etablere en best mulig nettbasert tilstedeværelse for din bedrift – og alt dette til en fornuftig pris.

6-trinns prosessen

Utforske

Gjennom produktive og uformelle samtaler hjelper jeg deg med å kartlegge ditt behov. Kanskje har du en ide som mangler å bli realisert?

Avgrense

Jeg bistår med å avgrense omfanget av ethvert prosjekt, slik at jeg kan levere til riktig tid og avtalt pris.

Skape

Sammen skaper vi et produkt basert på en felles forståelse av dine ønsker, slik at vi sammen har et godt utgangspunkt.

Utvikle

Jeg utvikler løsningen i tett samarbeide og god dialog med deg, frem til du er fornøyd med resultatet, slik at det ikke har vesentlige mangler eller unødvendigt innhold.

Realisere

Vi ferdigstiller produktet sammen og optimaliserer der det trenges. Når vi føler at det er ferdigstillt, har jeg en grundig gjennomgang av resultatet sammen med deg.

Levere

Jeg overleverer produktet og gjennomfører opplæring i bruk og vedlikehold av det, slik at funksjonalitet og ytelse skal vare i lang tid fremover.

Hvorfor velge meg?

Jeg har mange fornøyde kunder som anbefaler meg. Jeg har derfor ikke behov for å bruke penger på markedsføring, og kan opprettholde gode priser til deg som vår kunde

Jeg jobber for at du skal være en fornøyd kunde. Dersom problemer dukker opp, er jeg alltid raskt tilgjengelig for å bistå med å løse flokene.

Hvis du ikke er fornøyd er heller ikke jeg fornøyd. Jeg ønsker at dine utfordringer skal bli løst og at du får en lettere og bedre hverdag.

Der jeg selv ikke har førsteklasses kompetanse har jeg gode samarbeidspartnere som er klare for å trå til på kort varsel.

Jeg har fokus på at du skal få valuta for pengene du investerer. Jeg søker alltid rimelige og robuste løsninger for deg, slik at du skal slippe unødige utgifter.

Jeg har lang fartstid innen tjenester jeg tilbyr – og en solid erfaringsplattform. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du er godt ivaretatt og representert.

Prosjekter fullført
projects-icon.png
Fornøyde klienter
heart-icon.png
K+
Timers erfaring
code-lines-icon.png
Anbefalinger
award-icon-free-img.png