Om oss

Velkommen til oss

Vi er et selskap som ble etablert i 2014 for å tilby utvikling av din merkevare på nett, hjemmsider og web-hotell.
I tillegg tilbyr vi også tjenester innen personlig utvikling samt årlige gruppereiser til Peru.

Hvem er vi

Øyvind Krage har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, og over 10 års erfaring som personlig veileder. Siden 2012 har Øyvind også arrangert gruppereiser til Peru, med fokus på personlig vekst i nært samarbeide med urbefolkningen i Andesfjellene.

Vår målsetting

Vi ønsker å bringe tilbake den personlige kontakten i utførelsen av vårt arbeid. I en verden som fremstår som svært upersonlig ønsker vi å fokusere på det beste i mennesket og måten vi samhandler på.

Hva vi gjør

Vi skaper et trygt og avslappet rom for samtaler og problemløsning. Gjennom personlig oppfølging og god kommunikasjon finner vi frem til løsninger som er ideelle for deg og dine ønsker.

Historie

I årene 2010-2012 var det mye som gjorde seg gjeldende i mitt liv. Store endringer som følge av menneskemøter og en serie av ikke tilfeldige “tilfeldigheter” la til rette for enorm personlig vekst, som materialiserte seg som en solid plattform og bygge videre på – min åndelige oppvåkning.

Nøkkelen til dette er i stor grad energi, og hvordan vi velger å benytte oss av denne kilden til liv som vi alle har et ubegrenset tilgang til. Hvordan vil du bruke din energi, i ditt liv?

Vår 6-trinns prosess

Utforske

Gjennom produktive og uformelle samtaler hjelper vi deg med å kartlegge ditt behov.

Avgrense

Vi bistår med å avgrense omfanget av ethvert prosjekt, slik at vi kan levere til riktig tid og avtalt pris.

Skape

Vi skaper et produkt basert på vår forståelse av dine ønsker, slik at vi sammen har et godt utgangspunkt.

Utvikle

Vi utvikler produkter i tatt samarbeide med deg frem til du er fornøyd med resultatet og at det ikke har vesentlige mangler, eller unødvendigt innhold.

Realisere

Vi ferdigstiller produktet og optimaliserer det der det trengs. Når vi føler at det er ferdigstillt har vi en siste gjennomgang av resultatet sammen med deg.

Levere

Vi overleverer produktet og gjennomfører opplæring i bruk og vedlikehold av det, slik at funksjonalitet og ytelse skal vare i lang tid fremover.

Hvorfor velge oss?

Vi har mange fornøyde kunder som anbefaler oss. Vi har derfor ikke behov for å bruke penger på markedsføring, og kan opprettholde gode priser til deg som vår kunde

Vi jobber for at du skal være en fornøyd kunde. Dersom problemer dukker opp, er vi alltid raskt tilgjengelig for å bistå med å løse flokene.

Hvis du ikke er fornøyd er heller ikke vi fornøyde. Vi ønsker at dine utfordringer skal bli løst og at du får en lettere og bedre hverdag.

Der vi selv ikke har førsteklasses kompetanse har vi gode samarbeidspartnere som er klare for å trå til på kort varsel.

Vi har fokus på at du skal få valuta for pengene du invisterer. Vi søker alltid rimelige, men robuste, løsninger for deg slik at du skal slippe unødige utgifter.

Vi har lang fartstid innen våre tjenester og en solid erfaringsplattform. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du er godt ivaretatt og representert.

Prosjekter fullført
projects-icon.png
Fornøyde klienter
heart-icon.png
K+
Timers erfaring
code-lines-icon.png
Anbefalinger
award-icon-free-img.png